Pastors-echtpaar

In februari 1988 werd pastor Peter Majoor met zijn vrouw Hanneke en gezin vanuit Zwolle uitgezonden om de kerk in Groningen te gaan pionieren. Pastor Majoor was daarna nog pastor in Leiden, Breda en Trujillo, Peru. In juli 2012 is hij weer teruggekomen naar Nederland en heeft hij de Groningen kerk overgenomen van pastor Paul Leidelmeijer.

In 1992 werd pastor Rignald Maduro met zijn gezin vanuit Zwolle uitgezonden om de kerk in Groningen over te nemen. Pastor Maduro was daarna nog pastor in Apeldoorn en Rotterdam.

In 1999 is pastor Paul Leidelmeijer naar Groningen gekomen. Daarvoor was hij pastor in Utrecht, Arnhem, Leeuwarden en Lissabon, Portugal.

Vanaf 2008 heeft de kerk in Groningen ook een assistent pastor gehad, dat was eerst pastor Johan Nies samen met zijn vrouw Marsha, daarna heeft pastor Peter Gooijer in februari 2011 samen met zijn vrouw Sharesca deze positie overgenomen. Pastor Nies was hiervoor pastor in Keulen, Duitsland en in Assen. Pastor Nies heeft in 2011 de kerk in Enschede overgenomen van pastor Gooijer. Pastor Gooijer heeft in september 2013 de kerk in Maastricht overgenomen van pastor Leusink.